Menestystä Kouvolasta 2015

Roope Tonterin matkassa
Lue lisääKatso vuoden 2015 video

Kampanja


header-about-me

Tehdään Roopen avulla kouvolalaisia yrityksiä tunnetuksi

Roope Tonteri jos kuka on sydämeltään kouvolalainen ja hän haluaa viedä positiivista viestiä kotikaupungistaan muualle Suomeen ja maailmalle. Heinäkuussa laajasti julkaistavalla videolla Roope kertoo yhdestätoista kouvolalaisesta menestyvästä yrityksestä omaan elämäntarinaansa sovellettuna. Samalla on nähtävissä paloja kauneimmasta Kouvolasta ja sen upeasta luonnosta.

Idea Menestystä Kouvolasta - videon tekemisestä on muhinut Roopen ja hänen isänsä Pekka Tonterin mielissä pitkään. Pekka valmisteli projektia koko alkuvuoden ajan ja kävi yhteistyöneuvotteluita yrityksissä, jotka lähtivät ilahduttavan innokkaasti pärisyttämään rumpua Kouvolan rytmissä.

Toukokuun alussa kokoonpano oli koossa, kun toivotun 10 yrityksen päälle saatiin vielä yksi lisää. Joukkue edustaa vankasti kouvolalaista menestyvää yrityselämää.

Paikallista runsasta vesivoimaa hyödyntävä KSS Energia, käsityötaitoja pehmeästi vaaliva Novita, paperiteollisuuden perinteitä jatkava Stora Enso ja kierrätyksen edelläkävijä Ekovilla. Seudun vahvaa suunnittelukaartia edustava Ri-Plan, edistyksellinen elementtirakentaja Elementit-E, näkyvä rakentaja Jatke sekä parvekkeet ja terassit lasittava Lumon.

Kun joukon täydentää laajan koulutustarjonnan Aikuiskoulutuskeskus Kouvola, ostoskansan kokoava Kauppakeskus Veturi ja suut makiaksi saava Kouvolan Lakritsi, ovat menestyjät nipussa. Kunnon taustatukea antaa VisitKouvola, jolle video on mainio työkalu edistää matkailua Kouvolaan. Mediakumppanina projektissa toimii Kouvolan Sanomat.

Itse videon tuotanto on sekin vankasti kouvolalaisissa näpeissä. Mainostoimisto Sepeteus on värkännyt Menestystä Kouvolasta – tunnuksen, nettisivut ja muuta näkyvää. Sanakammari on työstänyt videoon tarinan ja tekstin yhdessä Roopen kanssa. Videokameraa ja editointipöytää hallitsevat puolestaan Same-eYesin ammattilaiset. Ketään näistä ei tarvinnut kahta kertaa maanitella mukaan yhteisen hyvän tekoon.

Matka ideasta toteutukseen on jo nyt ollut kaikille osapuolille hyvin antoisa. Roopen sanoin: Kouvolaan mahtuu runsaasti hienoa osaamista ja upeita yrityksiä, jotka haluavat vilpittömästi jakaa kouvolalaista onnistumisen ilon viestiä muille. Samalla kaikki Kouvolan asukkaat huomaavat, kuinka miellyttävässä ympäristössä saamme asua, elää ja vaikuttaa.

Mainostoimisto Sepeteus

Tunnus, grafiikka, nettisivut, valokuvaukset, "Pekan apuri"

Same-Eyes Oy

Videotuotanto

Sanakammari

Tekstityöt, käsikirjoitus

Roope & Pekka Tonteri

Taustatyöt ja se oleellinen esiintyminen

Roopen matkassa mukana


Lähde mukaan Roope Tonterin matkaan.
Seuraa Facebookissa!

Seuraa