VisitKouvola

VisitKouvola
6.6. 00.00 - 9.6. 12.00

Paljon mahtuu Kouvolan kesään!

Kaikkea löytyy, olit sitten urheiluhullu, kreisibailaaja, luontoon haikaileva eräretkeilijä tai ihan minkä tahansa muun elämäntavan edustaja. Kouvolassa matkailuelämykset kytkeytyvät luonnon ja maalaismaiseman läheisyyteen.

Perinteikkään Tykkimäen huvipuiston Star Flyer kiepauttaa koko perheen 72 metrin korkeuteen – Kouvolan parhaimmassa näköalapaikassa on tunnetusti itketty ilosta ja naurettu vatsa säkkärälle pelon lievittämiseksi. Hurvittelu palauttaa isit ja äiditkin omaan lapsuuteen.

Repoveden kansallispuiston mahtavat mäet ja jylhät kalliot haastavat retkeilijän kiipeämään yhä korkeammalle. Riippusillalta, ketunlossilta, näkötornista ja monista muista kohteista voit löytää oman Repovesi-seikkailusi.

Maailmanperintökohde Verlan puuhiomo ja pahvitehdas on tarina pienen ruukkiyhdyskunnan synnystä ja kasvusta. Vanha pahvitehdasmiljöö ja sympaattinen kylä mökkeineen Verlankosken äärellä on ainutlaatuinen nähtävyys.

Suomen vanhin ja suurin puulajipuisto löytyy Kouvolasta 6-tien varrelta Elimäeltä. Mustila Arboretumin alppiruusut ovat todellakin Suomenkuuluja, niiden väriloistoa tullaan ihastelemaan pidemmänkin matkan päästä.

Näistä Kouvolan kesäherkuista ja paljon muustakin löydät tietoa visitkouvola.fi-sivustolta!

Satu Järvelä on voittanut majoituksen Original Sokos Hotel Vaakunassa 1yö/2hh (31.8.2016 asti) ja Kouvola-tuotteita!

(Lisätietoja yrityksestä löydät täältä).